Portál modulokSzolgáltatás moduljainkkal egy fejlesztési projekt könnyen és gyorsan elindítható, új ötletekkel bővíthető.

Netrix Portal Engine Ajánlórendszer modul

Tartalmi ajánlók létrehozása olvasói érdeklődés és témaösszefüggések, témamozgások vizsgálatával, kifejezetten tartalomfejlesztési (CMS) projektekre tervezett modellben. Az ajánlórendszer célja, hogy az oldalra beérkező olvasóknak olyan plusz tartalmat kínáljon, mely felkelti érdeklődését és így további site használatot generáljon. A portálok esetén jelentős látogatószám érkezik a híraggregátor oldalakról, vagy keresőből, közösségi hálózatról, mely látogatók gyakran csak egy-egy adott cikket olvasnak el. Az ajánló segítségével ez az arány jelentősen javítható, tisztán algoritmikus eszközök, automatikák segítségével előidézhető a továbbkattintás. Ezen kattintási arány tovább növelhető az algoritmusokban lévő tanulási modellel, illetve a jövőben a felhasználók csoportos mozgásának követésével, ehhez való hasonlóság elemzésével.


Részletek

Percről-percre tudósítás modul

E funkció segítségével megoldható, hogy a portálon közreadott valós idejű on-line tudósításokat külön erre a célra fejlesztett bejegyzésfolyam rendszerben kezeljük. A rendszer támogatja a percről-percre bejegyzésfolyam egyidejű szerkesztését több szerkesztő számára, a folyam azonnali automatikus frissítését, kiajánlását a portálra az olvasók által on-line követhetően. (Akár nyitóoldali dobozban, akár cikkoldalban.) A modul tartalmaz mobil admin applikációból való elérést is, mely lehetővé tesz helyszíni közvetítést, szöveges/képi tudósítást akár mobiltelefonról, vagy alacsony sávszélességű mobilnetről, illetve a képek/videók gyors befűzését és közreadását is megoldottá teszi.


Részletek
arge