NETRIX PORTAL ENGINE CMS

Képgaléria

Kategorizált képgyűjtemények tölthetőek fel a weboldalra, bármely tartalmi elemhez kapcsolódóan. A képeket ezután barátságos képböngésző-ablakban nézhetik a portál látogatói. Így készíthető pl. a cikkekhez fotóriport, az egyes felhasználóknak privát fotógaléria, vagy egyszerűen csak szórakoztató képek gyűjteménye.

Cikk hozzászólás, értékelés

A felhasználók a cikkekhez kommenteket fűzhetnek illetve értékelhetik a cikket 5 csillag skálán. Konfigurálható működés: a hozzászólás akár regisztrációval akár nélküle, vagy FB connect azonosítást követően is történhet. A megjelenés szűrése történhet előzetes vagy utólagos moderációval. A hozzászólás mint közösségi aktivitás megjelenhet a Facebook felé is a hozzászóló ismerőseinek, látogatásra ösztönözve őket is.

Kérdőív

E modul segítségével korlátlan számú adatbázis-alapú kérdőívet (űrlapot) lehet létrehozni és elhelyezni a portálon. A kérdőívek bármilyen típusú (kitöltendő, választandó, többszörösen választandó) kérdéseket tartalmazhatnak. A felhasználók által kitöltött íveket a program adatbázisban tárolja és archiválja, valamint kérdésre lebontott on-line statisztikákat készít. Az eredmények Excel formátumba is exportálhatók.

Grafikonrajzoló

Adattáblák és admin paraméterek alapján összetett html5 grafikon gererálása. Az adattáblák bármikor frissíthetők, klónozhatók, verziózhatók. Több mint 50 féle grafikon típus választható, interaktív grafikon is készíthető.

Teszt/kvíz

Ezzel a modullal tesztlapok és kvízjátékok (kérdésláncok) hozhatók létre korlátlan számban a portálon. A válaszok pontozós rendszerben értékelődnek ki, mely értékelést a játék végén a felhasználó megkaphat az egyes válaszainak helyessége mellett. A legtöbb pontot elért játékosok minden játékhoz kapcsolódóan megjeleníthetőek és regisztráció kérhető tőlük. A program képes előre megadott, vagy véletlenszerű kérdéssor összeállítására, valamint összefüggő játékláncok, többlépcsős kampányok kezelésére is.

Szavazás

A portál oldalain egyszerre többféle szavazás helyezhető el, ezek melyek egy könnyen használható adminisztrációs felületen hozhatók létre. A szavazások időrendisége is beállítható. A kiértékelés on-line történik, az adatok diagram formájában is megjelennek a felhasználók számára.

Hírlevél

HTML és plain text formátumú hírlevél küldhető a feliratkozott felhasználóknak. A HTML formátum vizuálisan gazdaggá tehető, hisz beágyazott képeket is tartalmazhat. A plain text formátum a könnyű olvashatóság és a régebbi levelezőrendszerekkel való kompatibilitás biztosítása miatt hasznos. A hírlevél naponta/hetente/havonta ill. speciális alkalmakkor külön is kiküldhető.

Perszonalizált hírlevél

A hírlevél személyre szabható változata, melybe kiküldéskor további intelligencia építhető be: pl. a felhasználók saját adatait fűzi a szövegbe (pl. keresztnéven szólít, az egyén érdeklődéséhez kapcsolódó tartalmakat válogatja a levélbe, stb.)

On-line felhasználói statisztikák

Mivel a portál-rendszer teljesen adatbázis-alapú, lehetőség van a felhasználókról szóló összevont statisztikák készítésére. E modulban a regisztrációs adatok nyomán beállíthatóak az adott portálon figyelendő mutatók és listák, melyek értékét a program bármely pillanatban, on-line meghatározhatja.

Képeslapküldő

A képeslapok kategorizált böngészőfelülete (képtár), valamint a valós lapokhoz hasonló, szép kivitelű lap-kitöltő és küldő felület készült el (a címzettek, szöveg, betűtípus, megszólítás stb. választható) és a képeslap körlevélként is küldhető.) A modul tartalmaz adminisztrációs rendszert is, mely a képtár kezelését/feltöltését teszi egyszerűvé.

Fórum

Dinamikusan alakítható, kategorizált topic-rendszer. A modul konfigurálható: a hozzászólások regisztrációval vagy anélkül is lehetségesek, illetve új topic indítását engedélyezni/tiltani lehet. A portál egyes cikkeihez is kapcsolhatóak fórumtopicok, melyek a cikk alatt rögtön megjelennek. A modulhoz teljes moderációs felület tartozik, mely segítségével a hozzászólások és topicok adatbázisait lehet több szempont szerint áttekinteni és kezelni: törölni, módosítani, áthelyezni elemeket stb.

Apróhirdetés

On-line apróhirdetések adhatók fel a dinamikusan alakítható kategóriarendszerben, Keres/kínál bontásban, képekkel, dátumozással és egyéb opciókkal kiegészítve. A felhasználó a saját hirdetéseit módosíthatja, törölheti. A modul illeszkedik az off-line hirdetési újságok adatkezelő rendszereihez, azokkal adatcserére képes.

arge