A cég


Netrix Internet

Cégünk az online média fejlesztés élvonalát képviseli. Fő tevékenységünka portál site-ok, tartalom-menedzsment rendszerek, valamint komplex e-commerce megoldások kreatív tervezése, építése, illetve az ehhez kapcsolódó szervezési, tanácsadási feladatok ellátása. Szolgáltatásunk teljes körű, támogatjuk az internetes publikáció minden részfolyamatát a kreatív tervezéstől a technikai megvalósításig, ill. a website hosszú távú üzemeltetéséig. Célunk az Internet-piacon jól működő, üzletileg és technológiailag is helyes megoldások létrehozása és a hosszú távú partnerség kialakítása ügyfeleinkkel.

Az alapítás óta eltelt több mint 18 év során olyan jelentős közintézmények, piaci szereplők stratégiai fontosságú projektjein dolgoztunk, mint például a Magyar Tudományos Akadémia, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Szépművészeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, a MOL, a Magyar Nemzet / Hír TV, a Sanoma Budapest Kiadó Zrt., a Ringier Kiadó, az Unilever, valamint még számos vállalat és intézmény. Referencia munkáinkról bővebben ügyfeleinket bemutató oldalunkon olvashatnak.

Filozófiánk

Saját fejlesztésű termékünkként forgalmazzuk a Netrix Portal Engine CMS internet, intranet, és médiaportál-szoftvert. A szoftver egy kész portálalkalmazás, mely moduláris felépítésének és a szabványos technológiák alkalmazásának köszönhetően könnyen bővíthető, átalakítható és testreszabható. A szoftvert több mint 18 éves portálfejlesztési tapasztalatunkra, illetve a vállalati külső-és belső kommunikációs folyamatok legjobb gyakorlataira alapozva építettük és fejlesztjük folyamatosan. E szoftver már sok portál esetében bizonyította rugalmasságát, egyszerű használhatóságát és továbbfejleszthetőségét. Naponta több százezer olvasó és sok vállalat használja az általunk készített és gondozott rendszereket.

Metodológia

A Netrix Portal Engine védjegy nem csak a moduláris rendszer alkalmazását jelenti, hanem a bevezetéshez kapcsolódó, kiforrott projektmenedzsment módszereket is. A site kreatív tervezési és építési munkafázisait is gyakorlott tanácsadók, projektvezetők irányítják, projektkövető szoftverek támogatásával. A kész oldalakat összetett minőségellenőrzésnek vetjük alá: a folyamat részeként ergonómiai, usability és működési teszteket végzünk.

Módszerünk lényege a projekt tökéletes komponálása: megfelelő időben megfelelő hangsúlyt biztosítunk a kreativitás szabadságának, a határidők precíz betartásának, és a kiemelkedő minőségű megvalósításnak.

Vezető munkatársaink

arge