A cég


Netrix Internet

Cégünk fő tevékenysége a portál-site-ok, tartalom-menedzsment rendszerek, valamint komplex e-commerce megoldások kreatív tervezése, építése illetve az ehhez kapcsolódó szervezési, tanácsadási feladatok ellátása. Szolgáltatásunk teljes körű, támogatjuk az internetes publikáció minden részfolyamatát a kreatív tervezéstől a technikai megvalósításig, ill. a website hosszú távú üzemeltetéséig. Célunk az Internet-piacon jól működő, üzletileg és technológiailag is helyes megoldások létrehozása és a hosszú távú partnerség kialakítása ügyfeleinkkel.

Az alapítás óta eltelt 12 év során jelentős piaci szereplők stratégiai fontosságú projektjein dolgozunk, mint például a Ringier Magyarország, a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó, a Sanoma Budapest Zrt., a Lapcom Kft. és még számos vállalat. Referenciamunkáinkról bővebben ügyfeleinket bemutató oldalunkon olvashatnak.

Filozófiánk

Saját fejlesztésű termékünkként forgalmazzuk a Netrix Portal Engine szoftvert, mely egy moduláris, web-alapú portálépítő és menedzselő alkalmazás. E szoftverből jelenleg a 4.5 verzió található meg a piacon, mely az indulás óta felgyülemlett tapasztalatok és innovációs tartalmak hozzáadásával készült és fejlődik tovább nap, mint nap. E szoftver már sok portál esetében bizonyította rugalmasságát, egyszerű használhatóságát és továbbfejleszthetőségét. Naponta több százezer ember és sok szerkesztőség használja az általunk készített és gondozott rendszereket. A Netrix Portal Engine részletesebb bemutatására igény esetén személyes prezentációt tartunk.

Metodológia

A Netrix Portal Engine védjegy nem csak a moduláris rendszer alkalmazását jelenti, hanem a bevezetéshez kapcsolódó, kiforrott projektmenedzsment módszereket is. A site kreatív tervezési és építési munkafázisait is gyakorlott tanácsadók, projektvezetők irányítják, projektkövető szoftverek támogatásával. A kész oldalakat összetett minőségellenőrzésnek vetjük alá: a folyamat részeként ergonómiai, usability és működési teszteket végzünk.

Módszerünk lényege a projekt tökéletes komponálása: megfelelő időben megfelelő hangsúlyt biztosítunk a kreativitás szabadságának, a határidők precíz betartásának, és a kiemelkedő minőségű megvalósításnak.

Vezető munkatársaink